www.novelt.com

Toegang tot de Twentse innovatie community

Kennispark Twente is de uitvoeringsorganisatie voor regionaal innovatiebeleid, ook wel bekend als de Innovatiesprong. Als centrale partner in het netwerk kan Kennispark Twente toegang bieden tot een breed netwerk van partijen die innovatie ondersteunen in Twente, inclusief de Industry Board, beleidsmakers en andere bedrijven.

Industry Board

De visie van de Industry Board is dat open innovatie de sleutel is voor economische ontwikkeling in Twente. Samen stelt de Industry Board de innovatieagenda voor Twente op, waarmee het bijdraagt aan de economische ontwikkeling van Twente. Leden van de Industry Board zijn vertegenwoordigers van de industriële partijen uit de regio en kennisinstellingen.

Kennispark Twente organiseert diverse Pitch &  Matchmakingssessies en discussies voor de Industry Board en de bijbehorende community. Wilt u op de hoogte blijven van de agenda, resultaten en uitkomsten van deze sessies, abonneer u dan onderaan deze pagina op de Industry Community Nieuwsbrief.

Netwerk van innovatieve bedrijven

Kennispark Twente heeft uitgebreide ervaring in het ondersteunen van innovatieprojecten voor verschillende bedrijven. Resultaat is een uitgebreid netwerk van innovatieve bedrijven en partijen die nauw betrokken zijn bij innovaties. Laat ons weten wat u zoek en wij doen ons best om in ons netwerk een match te bewerkstelligen.

Voor meer informatie over de community rondom innovatie in Twente, neemt u contact op met Pieter Dillingh, telefoon +(0)53 489 41 18.

 

Inschrijven voor de Industry Community Update, met updates, roadmaps en pitch & match sessions