www.novelt.com

Portal to Innovation voor het MKB

Matchmaking

Bent u op zoek naar hulp om uw innovatie te versnellen en uw bedrijf te laten groeien? De Portal to Innovation helpt u bij het vinden van de juiste partner voor uw innovatieproject gericht op groei. Wij gaan met u op zoek naar de juiste partner voor uw technologische vraag, of geven u advies over het financieren van uw innovatieproject. En soms betekent het dat wij u helpen in het opzetten van uw business case. Wij helpen u op weg met uw innovatievraagstuk.

Daarom dagen wij bestaande MKB’ers uit om te innoveren: het draagt bij aan de groei van het bedrijf en helpt bedrijven koploper te blijven of worden. Voor MKB’ers met de wens om te innoveren hebben we een speciale portal opgericht: de Portal to Innovation. Via deze portal bieden we MKB’ers onze ervaring, het netwerk, ondersteuning en hulp bij de eerste stappen op het gebied van innovatie. En dat doen we omdat MKB’ers de drijvende kracht zijn achter innovatie in Nederland. Elk jaar publiceert de Kamer van Koophandel een MKB Innovatie top 100, met daarin een mooi aandeel van Twentse bedrijven. Bij Kennispark Twente geloven we in de kracht van het MKB om producten, processen en diensten radicaal te innoveren.

Stel uw innovatievraag!

Vertegenwoordigt u een bestaand Midden- en Kleinbedrijf dat actief is in hightech systems, materials, energie, veiligheid, productietechnologie, gezondheidszorg, bouw, mobiliteit, agrofood, chemie en wilt u innoveren? Vertel ons uw plannen, we kijken graag met u of we uw innovatieplannen kunnen versnellen. Via de button ‘vragen’ aan de rechterkant van deze pagina kunt u uw innovatievraag stellen, of u kunt ons bellen op +31 (0)53 489 41 18. Per email kunt u ons bereiken op portaltoinnovation@kennispark.nl.

De Portal to Innovation is een samenwerking tussen de Kamer van Koophandel en Kennispark en wordt gesteund door de provincie Overijssel, Regio Twente, OOST NV,  VNO-NCWMKB TwenteIndustriele Kring Twente, Technologiekring Twente en TIB Advies

Voor een internationaal netwerk verwijzen wij u graag naar het WTC Twente of het Enterprise Europe Network, dat internationale bedrijven helpt bij het vinden van partners voor innovatie in Nederland.