Vanzelfsprekende samenwerking op Kennispark Twente

Kenmerkend voor innovatiecampus Kennispark is de vanzelfsprekende interactie en samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen. Dit leidt tot interessante projecten en samenwerkingsverbanden. Deze interactie wordt gefaciliteerd en ondersteund door diverse netwerkevents, georganiseerd door Novel-T en de ondernemersvereniging Kennispark. De samenwerkende partners van Kennispark Twente zijn vertegenwoordigd in een stuurgroep en kerngroep. Lees hier meer over de rol van deze groepen en welke personen hieraan verbonden zijn.

Naast netwerkevents gaat er ook veel aandacht naar de ontmoeting tussen bedrijven en studenten. Denk aan events als de jazzlunch, de bedrijvendagen en sportieve activiteiten zoals de Kennispark Run. Ook is Kennispark Twente nauw verbonden met andere technologie hotspots in Twente: Technology Base Twente en High Tech Systems Park.

Lees meer

Jaap Beernink

“Samen met High Tech Systems Park en Technology Base vormt de Innovatiecampus Kennispark dé hotspot voor innovatie in Twente. Het is een bruisende omgeving waar ondernemers, studenten en onderzoekers elkaar makkelijk weten te vinden en waar de hightech uitstraling tot innovatie inspireert.”

Lees meer

Leo van den Ende

“De Innovatiecampus Kennispark zie ik als een waardevolle bron van talent en kennis, waarvan we continu gebruikmaken om voorop te blijven lopen en succesvol te zijn."

Lees meer

Maak carrière in Twente

Toe aan de volgende stap in uw carrière? Ontdek de topbedrijven die Twente rijk is en bekijk de vacaturebank voor vacatures in elk vakgebied en meer dan 100 bedrijfsprofielen.

Lees meer

Bouw mee aan een sterk Kennispark Twente!

Laat ook zien dat u op Kennispark Twente gevestigd bent!

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief