Hotspots

Hightech Twente heeft een drietal hotspots die nauw met elkaar verbonden zijn: Kennispark Twente, Technology Base Twente en Hightech Systems Park. Technology Base Twente is de perfecte plek voor bedrijven die veel vrijheid nodig hebben: bedrijven die willen testen, uitproberen en grenzen opzoeken. Hightech Systems Park is een innovatiecampus waarbij het voormalige Thales terrein in Hengelo herontwikkeld wordt. Het biedt onder andere een open omgeving voor het delen van kennis en een aantrekkelijke werkomgeving voor technisch talent.

Technology Base Twente

Technology Base Twente is dé proeftuin voor bedrijven met een grote vernieuwingsdrang en behoefte aan ruimte. Naast de mogelijkheid om zakelijk te vliegen op Twente Airport, de voormalige vliegbasis Twenthe, biedt de 3 kilometer lange start- en landingsbaan volop ruimte om nieuwe materialen en productietechnologieën te ontwikkelen en te testen. Daar maken Space53 en NLR al volop gebruik van. Ook Twente Safety & Security werkt er aan innovatie en ontwikkeling van veiligheid.

Lees meer

High Tech Systems Park

Bedrijven op het High Tech Systems Park delen de missie om innovatie te versnellen en samenwerking te stimuleren. Daarnaast geloven zij in de kracht van talentvolle professionals als aanjager voor innovatie. Het High Tech Systems Park biedt daarom een aantrekkelijke werkomgeving en de faciliteiten voor de moderne werkgever en werknemer. Ze werken samen aan open innovatie in verschillende fieldlabs.

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief