Contact

De content van deze website wordt geproduceerd in samenwerking met de partijen in het gebied, waaronder de Universiteit Twente, Novel-T, de provincie Overijssel, onderzoeksinstellingen en ondernemers in het gebied. Het beheer is in handen van de gemeente Enschede.

De Ondernemersvereniging Kennispark behartigt de belangen van alle ondernemers die gevestigd zijn op het Kennispark. Als lid van de ondernemersvereniging krijgt u de beschikking over de gegevens van de medeleden, speciale acties en kortingen voor en door leden en toegang tot de inhoud van de diverse (bestuurs)verslagen. Elk jaar organiseert de vereniging ook allerlei netwerkbijeenkomsten.

Vestigen op kennispark? Of een ander briljant idee?

Telefoonnummer: +31 (0) 53 489 4118

E-mailadres: anne-wil@kennispark.nl

Contactgegevens: V-card Anne-Wil

LinkedIn

Anne-Wil gaat graag met ondernemers, overheid, onderzoekers en andere bevlogen mensen in gesprek om Kennispark nog mooier te maken dan het al is. We horen graag jouw idee over samenwerking, vestiging of innovatie in het gebied.

Bezoek Kennispark Twente in Enschede

Kennispark Twente is goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer. De innovatiecampus ligt vlakbij de A35 en heeft een eigen treinstation. Ook is Enschede bereikbaar voor zakelijk vliegverkeer op luchthaven Twente Airport.

Adres
The Gallery
Hengelosestraat 500
7521 AN Enschede

Meld je aan voor de nieuwsbrief