Na het succes in 2017 van 'Ondernemerskansen in Polen', wordt er dit jaar een vervolg georganiseerd in de vorm van een conferentie op donderdag 14 juni aanstaande. Opereert u internationaal en bent u op zoek naar Poolse samenwerkingspartners? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het uitbreiden of outsourcen van uw bedrijfsvoering in Polen? Meld u dan ook aan voor deze interessante conferentie!

Conferentie Ondernemerskansen in Polen

Tijdens de conferentie komt u te weten welke kansen Polen biedt voor uw bedrijf. Welke stimulerende maatregelen biedt de overheid en hoe kunt u profiteren van een Pools-Nederlandse samenwerking? De inhoud van de conferentie focust zich voornamelijk op de branches IT, onbemande systemen en Smart City. Tevens wordt de samenwerking tussen Enschede en de Poolse stad Rzeszow bekrachtigd. Deze wordt tijdens de conferentie in de vorm van een intentieverklaring ondertekend.

Programma in het kort

Op donderdag 14 juni 2018 wordt u om 08.45 uur ontvangen met een ontbijt. Om 10.00 uur opent de burgermeester van Enschede de conferentie en wordt u welkom geheten door de ambassadeur van Polen in Nederland en de burgemeester van Rzeszow. Na het ondertekenen van de intentieverklaring, vindt er een interactieve paneldiscussie plaats. Tijdens de lunch is er netwerkgelegenheid en in het middagprogramma worden de verschillende branches verder uitgelicht. Omstreeks 16.15 uur zal de conferentie worden afgesloten en kunt u napraten tijdens een netwerkborrel.

NB. De voertaal van de conferentie is Engels.

Nu aanmelden voor de conferentie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

is aanjager van innovatie op Kennispark Twente