Op woensdag 20 september vond het community event Flow Festival plaats. Centraal stond natuurlijk de opening van de Flow of Innovation. Na de opening kon iedereen een Segway-rondleiding krijgen over de Flow of Innovation. Dit onderdeel werd door iedereen positief ontvangen! Er was uiteraard ook gelegenheid voor ondernemers, medewerkers en studenten om elkaar in een relaxte sfeer te ontmoeten. Het Flow Festival startte om 15:00 uur op de Flow of Innovation, tegenover het treinstation Kennispark.

Flow Festival

Feestelijke opening Flow of Innovation De opening van het energieneutrale pad markeert de start van het concept ‘Flow of Innovation’. Het pad is veel meer dan een fysieke fiets- en wandelroute. De hightech elementen die op en aan het pad komen te staan, zijn vernieuwend, experimenteel en bedoeld om bezoekers te verrassen en uit hun comfortzone halen. Nu al staat er een lichtgevende boom en een fontein die meedanst op muziek en over de allernieuwste verlichtingstechnologie beschikt. Het consortium aan bedrijven achter de Flow of Innovation wil bedenkers van nieuwe concepten verleiden op deze plek hun innovaties te testen en te tonen.

Andere gebiedsontwikkelingen Kennispark Twente Naast de oplevering van de Flow of Innovation wordt ook volop ontwikkeld in het deelgebied aan de Hengelosestraat. De plannen die voor dit gebied nu in schets gereed zijn, zetten de toon voor de toekomst van Kennispark Twente: een dynamisch gebied waar ondernemers, onderzoekers en studenten zich thuis voelen, elkaar vinden en waar nieuwe kansen ontstaan. Het toevoegen van nieuwe functies creëert een gebied waar 24/7 geleefd wordt. Nog voor het eind van 2017 is de gebiedsstrategie Kennispark Twente gereed. Deze strategie geeft richting aan een duurzame doorontwikkeling van de innovatiecampus. Een campus die internationaal concurreert en aantrekkelijk is voor talent.

Meer weten over alle ontwikkelingen in het gebied? Download de folder!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

is aanjager van innovatie op Kennispark Twente