Op zoek naar investeerders om met je bedrijf een volgende groeifase in te gaan? Of wil je meer weten over investeringstrajecten in het algemeen? Kom op 11 december naar Fund the Future, waar we je meenemen in de wereld van venture capital investeringen. Aanmelden voor dit evenement is noodzakelijk dus scoor nu jouw tickets!

Fund the future

KLAAR VOOR HET GROTE GELD? EXPERTS NEMEN JE MEE IN DE WERELD VAN VENTURE CAPITAL INVESTERINGEN

Verschillende experts delen hun kennis over investeringsmogelijkheden en het ‘investor ready’ zijn van bedrijven. Je krijgt inzicht in het verloop van een aantal succesvolle voorbeelden van investeringstrajecten. Zo vertelt Willemijn Schneyder, ceo en founder van het jonge en snelgroeiende bedrijf SwipeGuide over haar ervaring en zoektocht naar investeerders en deelt haar lessons learned. Venture capital investeerders delen hun kennis en ervaringen. Waar moet een startup bijvoorbeeld aan voldoen om in aanmerking te komen voor een investering? En waar let een investeerder allemaal nog meer op?

FINALE VAN INVESTOR READINESS BOOTCAMP

Fund the Future is ook de slotdag van de Investor Readiness Bootcamp. Tijdens deze bootcamp zijn een aantal startups klaargestoomd voor een succesvolle benadering van investeerders. De deelnemende startups pitchen hun businesscase als final pitch.

Sprekers

  • Willemijn Schneyder, CEO & Founder SwipeGuide
  • Thomas Hannes - Newion Investments, Investment Associate
  • Björn Risberg - VOC Capital Partners, VC Investeerder
  • Frank Appeldoorn - Arches Capital, Managing partner

Aanmelden voor dit evenement is noodzakelijk. Scoor hier jouw tickets!

Meld je aan voor de nieuwsbrief