Met trots nodigen we u uit voor de presentatie van de gebiedsstrategie voor Kennispark Twente. Deze bijzondere co-creatie tussen ondernemers op ons park, kennisinstellingen en overheid vormt een stevig fundament voor de toekomst. Graag willen we deze mijlpaal vieren met ondernemers op Kennispark en de beslissers van de UT, gemeente Enschede en Provincie. Kom ook en toast met ons en elkaar op een succesvolle toekomst voor Kennispark! Er volgt ook nog een event voor de gehele community van Kennispark. Houd de website en nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven.

Lancering gebiedsstrategie Kennispark

Programma

Voor de lancering van de gebiedsstrategie stelden we een programma samen dat van 19:30 uur tot 22:00 uur duurt. Tijdens dit programma zal de stuurgroep vooral in gesprek gaan met ondernemers en de betrokken partners. In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit:

  • Ontvangst met koffie en thee;
  • Lancering gebiedsstrategie en gesprek met de stuurgroep;
  • Toast op de toekomst van Kennispark;
  • Informele borrel.

DesignLab

De lancering van de gebiedsstrategie vindt plaats in het DesignLab. Tijdens de bijeenkomst zal Frank Kresin als directeur van het DesignLab meer vertellen over deze bijzondere locatie. Daarnaast zijn er studenten aanwezig die verschillende innovaties laten zien.

Binnenkort ook: een feestelijk moment voor de hele community!

Na de lancering op 22 februari volgt er ook een uitnodiging voor een feestelijk moment met de gehele community van Kennispark. Daarover volgt later meer via deze nieuwsbrief en de website. Houd deze dus in de gaten!

Aanmelden

Wij nodigen u graag persoonlijk uit voor de lancering van de gebiedsstrategie op 22 februari. Aanmelden kan door onderstaand uw gegevens in te vullen en deze kaart terug te sturen. Ook kunt u online uw aanmelding doorgeven via: kennispark.nl/events. Nadere informatie volgt na aanmelding via de mail. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk!

Zien we u ook op 22 februari in het DesignLab van Universiteit Twente? Save the Date!

Hartelijke groet,

Stuurgroep Kennispark

Leo van den Ende (Sigmax), Dennis Schipper (Demcon), Mirjam Bult (UT), Eddy van Hijum (Provincie Overijssel), Patrick Welman (gemeente Enschede)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

is aanjager van innovatie op Kennispark Twente