Op woensdag 29 augustus organiseert Kennispark Twente in samenwerking met studentenvereniging ASV Taste een gezellige Jazzlunch voor medewerkers en studenten op Kennispark. De perfecte onderbreking van je werk met smakelijke broodjes en relaxte muziek. Ook in contact komen met studenten en andere bedrijven op kennispark? Kom gezellig langs tijdens je lunch!

Jazzlunch op Kennispark Twente

Na afloop van de Business Walk start de Jazzlunch. De Jazzlunch vindt plaats rond het station Enschede Kennispark. Net zoals afgelopen edities belooft het dit jaar weer een smaakvolle lunch te worden waarbij de studenten van ArtEZ Conservatorium de muzikale klanken ten gehore brengen.

Onder het genot van een hapje en drankje en een lekker zomers muziekje kun je op een informele manier in contact komen met studenten en andere bedrijven op Kennispark. De perfecte manier om te sparren over de toekomstplannen van de studenten. Wellicht kunnen jullie iets voor elkaar betekenen en bloeit hier een mooie samenwerking in uit!

Dus trek je collega's achter dat bureau weg, stuur een appje naar je mede-studenten en kom gezellig langs tijdens je lunch tussen 12:00 en 14:00 uur!

DSC8409

Meld je aan voor de nieuwsbrief