Dit jaar wordt de vierde editie van de Kennispark Run weer georganiseerd door de opleiding Sport en bewegen van het ROC van Twente, dit keer in samenwerking met Sigmax. Vanwege hun 20-jarig jubileum zijn zij dit jaar trotse hoofdsponsor.

Kennispark Run 2018!

De Sigmax Kennispark Run vindt plaats op donderdag 7 juni 2018. De opening is om 15.00 uur en de eerste deelnemers starten om 15.30 uur. Start- en finishlocatie is het Innovatiepad naast Sigmax. Na afloop viert Sigmax graag met jullie hun jubileum en biedt daarom iedereen een gezond drankje aan tijdens de ‘burenborrel’.

Nieuw deze editie is de “Walking-Mile”, iedereen kan dus deelnemen! Als wandelaar loop je een route van maximaal 2 kilometer. De route voor hardlopers is maximaal 5 kilometer. Beide routes gaan over het terrein van het Kennispark waarbij je onderweg door bedrijven loopt en hindernissen tegenkomt waarbij je diverse leuke teamopdrachten uitvoert. Normaal gesproken zijn deze bedrijven niet voor iedereen toegankelijk, maar op donderdag 7 juni wel!

Deelnemen kan individueel, of met een duo. Dus daag je collega’s, zakenrelaties of studiegenoten uit en doe mee! Meld je aan via de inschrijflink op www.kennisparkvitaal.nl/kennisparkrun. De inschrijfkosten zijn €15,00 per persoon. Inschrijven is mogelijk van 5 maart t/m. 14 mei 2018*

Wil je goed voorbereid aan de start staan, doe dan mee met de trainingen van “Hiit by Fran” op woensdag 04-04, 11-04, 18-04, 16-05, 23-05, 30-05 en 06-06 van 12.00 uur tot 12.30 uur of van 12.30 uur tot 13.00u uur. Kosten; €3,00 per persoon, per training. De trainingen vinden plaats op het Innovatiepad naast Sigmax. (Facebook)

Een ‘hindernis’ worden als bedrijf?

Bedrijven die benieuwd zijn naar de mogelijkheid om deel te nemen met hun pand of het evenement willen sponsoren, kunnen contact opnemen met Lysbeth de Vries via onderstaande contactgegevens voor 12 april.

Contactpersoon: Lysbeth de Vries / Nick de Waart E-mailadres: lydevries@rocvantwente.nl / ndewaart@rocvantwente.nl

Benieuwd naar de vorige editie? Klik dan hier voor de aftermovie van de Kennispark Run 2016 en kom alvast in de stemming! Meer informatie via www.kennisparkvitaal.nl.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

is aanjager van innovatie op Kennispark Twente