Op 14 februari tijdens de Bedrijvendagen op de universiteit organiseren we de allereerste Free Lunch Friday! Een gratis lunch voor studenten, aangeboden door een bedrijf op Kennispark. De eerste vindt plaats op onze Kennispark-stand. Daarna vindt er maandelijks een Free Lunch Friday plaats op locatie bij een bedrijf op Kennispark. Wie wil zijn of haar bedrijf opgeven? Voor 14 februari of voor de maanden daarna? Wees er snel bij en ontmoet toptalent bij jou om de hoek.

Organiseer jij de eerste Free Lunch Friday?

Waarom een Free Lunch Friday?

Op de universiteit loopt een enorm potentieel rond aan toptalent en de bedrijven op Kennispark hebben deze talenten genoeg te bieden. Zie hier het simpele idee voor de Free Lunch Friday: iedere maand kunnen studenten te voet naar een bedrijf om kennis te maken en samen te ontdekken of er een match is. Onder het genot van een lekkere lunch kan op informele wijze gevraagd worden naar de achtergrond van de student, het bedrijf, de mogelijkheden voor stages, traineeships of zelfs een baan. Een makkelijke manier om talent aan te trekken en te behouden!

Welk bedrijf wil een lunch organiseren?

Tijdens de Bedrijvendagen op de Universiteit Twente bemant Kennispark een stand op 14 februari. Tussen 12 en 14 uur organiseren wij de allereerste Free Lunch Friday! Welk bedrijf wil samen met ons deze eerste lunch organiseren? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Komt de 14e je niet goed uit? Maar wil je wel graag een lunch in de maanden daarna organiseren? Meld je dan aan voor een van onderstaande data of stel zelf gewoon een vrijdag voor. Wij nemen dan contact met je op om het geheel te organiseren. Uiteraard helpen wij je met de catering, de promotie onder studenten en de inhoudelijke invulling. De kosten voor de catering zijn voor jezelf, de eerste Free Lunch Friday nemen wij voor onze rekening.

Het is onze bedoeling dat Free Lunch Friday een begrip wordt op Kennispark. Dat studenten weten dat er elke vrijdag bedrijven zijn waar ze terecht kunnen voor een lunch om carrièrekansen te bespreken. We faciliteren vanuit Kennispark de eerste sessies en gaan op zoek naar logische aanmeldplatformen, maar het zou fantastisch zijn als de Free Lunch Friday een lekker informeel en wekelijks terugkerend begrip gaat worden. Want dat zou betekenen dat we echt wat voor elkaar kunnen betekenen!

Data Free Lunch Friday:

  • 8 maart 2019
  • 5 april 2019
  • 10 mei 2019
  • 7 juni 2019
  • 5 juli 2019 (ovb)
  • Ik kies een andere vrijdag!

Ja, ik wil een Free Lunch Friday organiseren!

Wil jij met jouw bedrijf een Free Lunch Friday organiseren? Vul onderstaand formulier in. Geef je voorkeur datum aan bij 'vragen en opmerkingen'.

Meld je aan voor Organiseer jij de eerste Free Lunch Friday?

Meld je aan voor de nieuwsbrief