Vestigingsmogelijkheden op Kennispark Twente

Kennispark Twente in Enschede brengt op unieke wijze wetenschap, ondernemerschap en leisure bij elkaar. De innovatiecampus behoort inmiddels tot de top 3 van Nederland en heeft ambities om te groeien naar een toppositie in Europa. Deze ambitie is zichtbaar door de investeringen die de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven al hebben gedaan. Op dit moment worden op verschillende plekken in het gebied nieuwe bedrijfslocaties gerealiseerd, passend bij het karakter van de innovatiecampus. Een ambitieus project is momenteel 'Deelgebied Hengelosestraat'. Dit ambitieuze project moet uiteindelijk een mix van bruisende stedelijkheid en veel groen opleveren. Zeker 100 miljoen Euro wordt er de komende jaren voor geinvesteerd.

Ondernemen op Kennispark Twente?

Wilt u ondernemen op een dynamische locatie waar onderlinge samenwerking tussen bedrijven, onderwijs en onderzoek tot bloei komt? Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op met Marjolein van Loon, accountmanager Ondernemersloket van gemeente Enschede. Meteen beschikbare locaties bekijken? Hieronder ("Kavels op maat") ziet u partijen die op hun websites verschillende kantoor- en bedrijfsruimten aanbieden.

Lees meer

Kavels op maat

Op Kennispark Twente bouwt u uw eigen bedrijfspand op een kavel op maat. Het is een veelzijdige bedrijfslocatie en vormt een belangrijke voedingsbodem voor innovatie in Oost-Nederland. Prijzen variëren van € 162 tot € 200 per m². Is zelf bouwen geen optie voor u? Voor meer informatie over beschikbare kantoor- of bedrijfsruimtes kunt u contact opnemen met onderstaande partijen.

Boers & Lem
Tel: 053-433 55 77
E-mail: info@boersenlem.nl

BTC-Twente
Tel: 053-483 63 55
Email: info@btc-twente.nl

DTZ-Zadelhoff
Tel: 053-430 09 00
E-mail: enschede@dtz-zadelhoff.nl

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars
Tel: 053-485 22 44
E-mail: bedrijfsmakelaars@snelderzijlstra.nl

Ten Hag
Tel: 053-432 03 42
E-mail: enschede@tenhag.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief

is aanjager van innovatie op Kennispark Twente