Onderscheidend in High Tech Human Touch

Binnen Hightech Twente vormt Kennispark Twente een invloedrijke basis voor onderzoek, innovatie, ondernemerschap en High Tech Human Touch onderwijs. Het draait hier om het aantrekken van talenten en het optimaal benutten van de unieke kennisposities.

Kennispark Twente bevat alle belangrijke ingrediënten om te groeien tot een nog succesvollere innovatiecampus van wereldwijde betekenis. We onderscheiden ons op belangrijke thema’s die aansluiten op het excellent onderzoek en onderwijs van Universiteit Twente.

Deze thema's zijn:

  1. Personalized healthcare technologies
  2. Intelligent manufacturing systems
  3. Digital society
  4. Resilient world
  5. Smart materials

In specifieke niches binnen deze brede thema’s bevinden zich op Kennispark wereldleiders en spelers met de potentie om deze status te bereiken. Bekijk de themapagina’s om meer te ontdekken over deze unieke kennisposities.

De aanwezigheid van opleidingsinstituten Saxion en ROC van Twente, de andere toplocaties Hightech Systems Park en Technology Base en de aanwezigheid de innovatieversneller Novel-T maken onze innovatiecampus nog aantrekkelijker. Samen zorgen we voor kansrijke ontwikkelingen. Doe je ook mee?

Meld je aan voor de nieuwsbrief