Tijdens het Flow Festival van woensdag 20 september is de Flow of Innovation op passende wijze geopend. De oplevering van de verbindingsroute van Station Kennispark naar de campus van de Universiteit luidt een nieuwe fase in voor innovatiecampus Kennispark Twente. In dit artikel lees je meer over de opening van dit concept en andere interessante gebiedsontwikkelingen waar je van op de hoogte moet zijn. Daarnaast vind je een fraaie fotoserie om terug te kijken op een geslaagde eerste editie!

Feestelijke opening Flow of Innovation

De opening van het energieneutrale pad markeert de start van het concept ‘Flow of Innovation’. Het pad is veel meer dan een fysieke fiets- en wandelroute. De hightech elementen die op en aan het pad komen te staan, zijn vernieuwend, experimenteel en bedoeld om bezoekers te verrassen en uit hun comfortzone halen. Nu al staat er een lichtgevende boom en een fontein die meedanst op muziek en over de allernieuwste verlichtingstechnologie beschikt. Het consortium aan bedrijven achter de Flow of Innovation wil bedenkers van nieuwe concepten verleiden op deze plek hun innovaties te testen en te tonen.

Andere gebiedsontwikkelingen Kennispark Twente Naast de oplevering van de Flow of Innovation wordt ook volop ontwikkeld in het deelgebied aan de Hengelosestraat. De plannen die voor dit gebied nu in schets gereed zijn, zetten de toon voor de toekomst van Kennispark Twente: een dynamisch gebied waar ondernemers, onderzoekers en studenten zich thuis voelen, elkaar vinden en waar nieuwe kansen ontstaan. Het toevoegen van nieuwe functies creëert een gebied waar 24/7 geleefd wordt. Nog voor het eind van 2017 is de gebiedsstrategie Kennispark Twente gereed. Deze strategie geeft richting aan een duurzame doorontwikkeling van de innovatiecampus. Een campus die internationaal concurreert en aantrekkelijk is voor talent.

Meer weten over alle ontwikkelingen in het gebied? Download de folder!

Meld je aan voor de nieuwsbrief