Donderdag 27 juli is de fietsbrug van de fietssnelweg F35 over de Auke Vleerstraat officieel geopend. Deze opvallende brug in het innovatieve gebied Kennispark Twente heeft alleen nog een officiële naam nodig. En daar willen we uw denkkracht en creativiteit voor gebruiken!

Bedenk de naam voor de nieuwe Fietsbrug van Kennispark!

Schrijf geschiedenis

Heeft u een goed idee voor een naam die past bij de brug en het gebied? Geef deze naam door en u maakt letterlijk kans om geschiedenis te schrijven in Enschede! Tijdens het Kennispark Festival op 20 september 2017 kan op de beste inzendingen gestemd worden. Houd onze website in de gaten voor meer informatie. U kunt een naam doorgeven tot en met 31 augustus 2017.

Over de fietssnelweg

De fietssnelweg F35 is een snelle, veilige en non-stop fietsverbinding van 62 kilometer van Nijverdal naar de Duitse grens met zijtakken van Almelo naar Vriezenveen en van Enschede naar Oldenzaal. Samen met de betrokken gemeenten in Twente ontwikkelt provincie Overijssel dit fietspad. Het gezamenlijk doel is het creëren van een hoogwaardige fietsinfrastructuur door Twente, zodat ook gebruikers van Kennispark snel met de fiets op hun bestemming kunnen zijn.

Meer informatie over de fietssnelweg vindt u op: http://www.fietssnelwegf35.nl/

fietsbrug

Meld je aan voor de nieuwsbrief