Goed nieuws voor Kennispark Twente! Op dinsdag 31 oktober werd bekend gemaakt dat Kennispark Twente tot de 'Top 3 meest innovatieve regio's van Nederland' behoort. Het resultaat is een erkenning dat hightech Twente bij de top van Nederland hoort als het om innovatie gaat.

Kennispark in top 3 meest innovatieve regio's

De eigen, onderscheidende innovatiekracht van de regio en de unieke samenwerking tussen regionale overheid, bedrijven en kennisinstellingen in Oost-Nederland, speelden een belangrijke rol. Novel-T bouwt aan dit dynamische ecosysteem door de verbinding tussen deze partijen te stimuleren.

Oproep: deel dit bericht ook via jouw eigen kanalen! Om deze unieke samenwerking in de regio kracht bij te zetten, het verzoek aan jullie om dit mooie bericht via de eigen kanalen zo breed mogelijk te verspreiden. Daarnaast hebben wij de nominatie ook via social media onder de aandacht gebracht. Aan jullie de vraag om ook deze zoveel mogelijk te delen/liken/retweeten.

#trotsoptwente Om te laten zien dat we trots zijn op onze regio, hebben we een eigen Twibbon ontwikkeld. Door op deze link te klikken, laat je zien dat ook jij #trotsoptwente bent!

Meld je aan voor de nieuwsbrief