Pure Energie verwelkomt wederom een nieuwe huurder in het Ondernemingshuis in Enschede. Per 1 oktober wordt 1.500 m2 van de rechtervleugel verhuurd aan de Enschedese vestiging van het accountantskantoor De Jong & Laan.

Nieuwe energie in het Ondernemingshuis

Het Ondernemingshuis is eigendom van Pure Energie, dat zelf ook per 1 januari gaat verhuizen naar dit pand. Het pand wordt vooraf gerenoveerd en verduurzaamd door het groene energiebedrijf uit Enschede. Marcel Bovenmars, hoofd strategie van Pure Energie: “We hebben bewust gekozen voor het verduurzamen van een bestaand pand. Het Ondernemingshuis is een van de bekendste gebouwen van Twente en heeft een geweldige uitstraling. Het gebouw wordt volledig energieleverend gemaakt door zonnepanelen op de daken, warmtepompen, nieuwe isolatie en LED-verlichting. Ook komen er oplaadstations voor elektrische auto’s en wordt er energie opgeslagen.”

“We willen hiermee een trend zetten. Duurzaam bouwen hoeft niet altijd nieuwbouw te zijn. Bestaande gebouwen renoveren en aanpassen is pas echt duurzaam. “Er is nog 500 m2 huurruimte beschikbaar in het Ondernemingshuis.

Innovatieve plannen

De Jong & Laan verhuist met 50 collega’s naar het Ondernemingshuis. Johan Evers, directielid: “Locatie, duurzaamheid en de innovatieve plannen met het pand hebben de doorslag gegeven. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.” 2. Ondernemingshuis

Meld je aan voor de nieuwsbrief