We hebben er nieuwe bewoners bij! ‘Electric Superbike Twente’ en ‘Green Team Twente’ zijn officieel gevestigd op ons park en zijn te vinden in de Future Factory. De twee bedrijven zijn ontstaan vanuit de groene innovatieve engineeringsteams van Universiteit Twente.

Nieuwe vestigers op Kennispark: Future Factory

Wie zijn de bewoners?

Electric Superbike Twente is het jongste studententeam van Twente en houdt zich bezig met het bouwen van een supersnelle elektrische racemotor. Hun primaire doel is het winnen van de MotoE-competitie, een dynamische engineeringswedstrijd met elektrische motoren. Green Team Twente is pionier op het gebied van duurzame mobiliteit en bouwt een van de meest efficiënte waterstofauto’s ter wereld. De zelfontworpen waterstofauto van Green Team Twente kan extreme afstanden rijden met een minimale hoeveelheid brandstof, namelijk één op de 900 km.

Opening gevierd met Allard Kalff

Om 15:00 uur wordt de Future Factory officieel geopend door Allard Kalff, onder andere bekend van RTL GP. Geïnteresseerden zijn vanaf 15:00 uur uitgenodigd aan de Auke Vleerstraat 3b. De opening wordt gevierd met heerlijke hapjes en drankjes en gasten krijgen de mogelijkheid testritjes te maken in een Tesla of waterstofauto. Tijdens deze middag zijn de ondernemers aanwezig voor vragen of een persoonlijk gesprek. Het programma eindigt om 18:00 uur.

Datum: vrijdag 3 november Locatie: Auke Vleerstraat 3b Tijdstip: 15:00 tot 18:00 uur

Wij wensen de ondernemers veel succes op het Kennispark!

Meld je aan voor de nieuwsbrief