OPROEP: Welke Kennisparker wil op maandagochtend 17 september een groep enthousiaste, Europese studenten ontvangen en rondleiden? In het derde weekend van september neemt een groep internationale studenten deel aan de ECIU-Creathon op Universiteit Twente. De laatste dag, maandag 17 september, wil de organisatie de groep studenten graag laten kennismaken met de innovatieve bedrijven op Kennispark. Mogen ze bij jou een uurtje komen kijken?

Wie ontvangt in september studenten voor een rondleiding?

Slimme regionale ontwikkeling

De groep bestaat uit twintig tot dertig studenten van verschillende Europese universiteiten uit het ECIU-netwerk. ECIU staat voor The European Consortium of Innovative Universities. Het weekend besteden de studenten samen met professionals aan het verkennen van oplossingen voor regionale, maatschappelijke uitdagingen. De wereldwijde trends digitalisering, verstedelijking, klimaatverandering en duurzaamheid staan deze dagen centraal. De organisatie van deze creathon is in handen van Novel-T en het Designlab van de Universiteit Twente.

Wil je meewerken aan de tour?

De organisatie zoekt twee bedrijven op Kennispark die de studenten ieder een uur ontvangen. Je hoeft geen uitgebreid programma te bedenken, het gaat echt om een kijkje in de keuken. Met een korte presentatie en een rondleiding krijgen de studenten een goede indruk van jullie bedrijf. Wie weet welk talent je binnenhaalt tijdens deze tour? Ben je actief in de Medical Technology of Big Data, dan heb je een plus.

Aanmelden kan bij projectleider Rogier Ikink van Novel-T via r.ikink@novelt.com of 06 81 95 61 46. Wil je eerst meer weten, stuur Rogier dan gerust even een berichtje.

Meld je aan voor de nieuwsbrief