Flow of Innovation

De Flow of Innovation is de wandel- en fietsverbinding tussen treinstation Kennispark en de universiteit. Op woensdag 20 september 2017 werd dit pad officieel geopend tijdens het community event Flow Festival.

De Flow of Innovation is niet zomaar een pad. Het pad is van begin tot eind uitgerust met de nieuwste uitvindingen. Het laat in de vorm van een wisselende expositie innovaties van Twentse bedrijven zien. Met de parkachtige omgeving is de Flow of Innovation straks met zekerheid een populaire ontmoetingsplek tussen ondernemers, professionals en studenten!

Innovaties aan het pad

Nog voor de zomer van 2017 is het wandel- en fietspad aangelegd. In de materialen die worden gebruikt voor het pad komen wifi-zenders. Ook worden zonnepanelen geplaatst die stroom opwekken voor de straatverlichting en voor de fontein op de rotonde bij het stadion van FC Twente. De fontein krijgt namelijk LED verlichting die het water met verschillende kleuren kan beschijnen. Recentelijk is er een lichtgevende boom geïnstalleerd op de Flow of Innovation. De stam van de boom is uitgerust met een innovatieve technologie die zonlicht absorbeert en dit omzet in licht als het donker wordt. Een mooi gezicht wanneer de zon onder gaat!

Uw innovatie op de Flow of Innovation

Bent u geïnspireerd door de Flow of Innovation? Heeft u ideeën voor de verdere aankleding van de Flow of wilt u uw innovatie hier showcasen? De Flow of Innovation is nog volop in ontwikkeling. Doe mee en word partner! Neem voor meer informatie contact op met Johan Beltman via 053 482 5700 of mail naar johan@keypoint.eu.

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief